Maskers?

Fauci: meerderheid doden Spaanse griep niet gestorven door besmetting met een virus

Een wonderlijk artikel van een mijnheer genaamd Anthony Fauci. Fauci beweert in het artikel dat de meerderheid van de doden ten tijde van de Spaanse griep het gevolg waren van een secundaire bacteriële infectie en dus niet van een virus.

U leest het wel degelijk goed: de meerderheid van de doden. Niet een aanzienlijk deel. Nee, de meerderheid.

di, 20/10/2020 - 22:06
0 comments

Veiligbeidsverantwoordelijke Airbus schrijft brief aan Brits parlement

Ook deze brief verdient een aparte post, gezien het boordevol interessante informatie zit en bovendien getuigt van een grote mate van eerlijkheid die we sinds de machtsovername van de "experts" met hun leugenachtige modellen en (bio)statistieken, en hun eindeloze belangenconflicten (hierover later meer) niet meer gezien hebben.

di, 20/10/2020 - 17:17
0 comments
Griep

Thomas Cowan: de Sars-COV-2-fraude

Dit belangrijk artikel van Thomas Cowan over covid-19 (of beter gezegd: Sars-COV-2, het virus dus en niet de "ziekte") verdient een aparte post. Cowan deed immers een onvoorstelbare ontdekking: niet alleen blijkt uit een onderzoek van de CDC dat het virus niet volledig en op fatsoenlijke manier werd geïsoleerd en gepurifieerd...

di, 20/10/2020 - 16:42
0 comments

Het Rockefeller Lock Step Scenario en COVID-19

Misschien heb je al gehoord dat de Rockefeller Foundation in 2010 een rapport publiceerde met daarin allerlei scenario's over mogelijke toekomstige internationale ontwikkelingen en de rol die technologie daarin zou gaan spelen. Wellicht heb je eveneens vernomen dat één scenario griezelige gelijkenissen vertoont met wat zich nu met COVID-19 voor onze ogen afspeelt.

do, 17/09/2020 - 18:34
0 comments