Featured

 • Ayn Rand was geen fan van Ronald Reagan, vooral omwille van zijn toegevingen ten aanzien van de "christian right". 

 • Barry Jennings

  Barry Jennings was de belangrijkste getuige met betrekking tot explosies in WTC 7, het derde gebouw dat neerkwam op 9/11 omstreeks vijf uur in de namiddag. Jennings was een voormalig directeur van het Emergency Services Department van de New York City Housing Authority. Hij stierf in augustus 2008, kort voordat het NIST-rapport over het instorten van WTC 7 werd gepubliceerd. In dat rapport wordt de oorzaak van het instorten toegewezen aan branden in het gebouw.

 • Emad Salem

  Lange video - in twee delen - over de aanslag op het WTC in 1993 en de mogelijke connecties met de aanslagen 8 jaar later in 2001. Ook de mogelijke links met de Mossad worden uitgebreid onderzocht.

 • Kristen Breitweiser

  Kristen Breitweiser is een lid van de Jersey Girls, een groep weduwen wiens echtgenoten zijn omgekomen tijdens de aanslagen van 9/11. Het boek is haar verhaal over haar gevecht om te komen tot een echt onderzoek naar deze aanslagen. Het boek is op meerdere vlakken zeer onthullend.

 • Danny Jowenko overleed op 55-jarige leeftijd na een verkeersongeluk. Zij die niet geloven in het officiële verhaal van 9/11 zullen Jowenko ongetwijfeld kennen. Danny Jowenko was een expert in "controlled demolition". In het programma Zembla lieten de makers aan Jowenko de beelden zien van het instorten van WTC 7 op 11 september 2001 rond 10 minuten over vijf in de namiddag. Gebouw 7 werd niet geraakt door een vliegtuig. Aan Jowenko werd niet verteld over welk gebouw het ging, noch dat het gebouw neergekomen was op 9/11. Zijn reactie liet niets aan de verbeelding over: 

 • Joseph Daniel Casolaro was een Amerikaanse freelance schrijver die in 1991 onder de aandacht van het publiek kwam toen hij dood in een badkuip gevonden werd in kamer 517 van het Sheraton Hotel in Martinsburg, West Virginia. Ondanks het feit dat hij 10-12 keer in zijn polsen 10-12 had gesneden, werd zijn dood afgehandeld als een "zelfmoord".

 • Het boek is een vernietigende ontmaskering van het IPCC, het Intergovernmental Panel on Climate Change.

 • Website Novini.nl omschrijft de documentaire zo:

 • De grote ommekeer

  In 2017 verscheen in het wetenschappelijk tijdschrift Energies een paper die de tegenstanders van kernenergie op zijn minst zou moeten doen nadenken over hun ongefundeerde vooroordelen tegen deze ronduit schitterende energiebron.

 • Vaccines

  De laatste tijd is er een felle discussie aan de gang tussen voorstanders en tegenstanders van vaccines. Wie heeft het gelijk aan de kant? Moeilijk te zeggen. Wel staat vast dat aan beide kanten volop aan disinformatie wordt gedaan, inclusief de "fact checkers" bij Facebook. Jeremy Hammond legt uit:

 • The Flemish Beerdrinker is een website van een libertariër. Er zal hier dan ook veel aandacht aan het libertarisme worden besteed.

  Wikipedia definieert libertarisme als volgt:

 • Boeken zijn de beste vriend van de mens. In elk geval zijn ze mijn beste vriend. Mijn website voorziet dan ook in een uitgebreide lectuurlijst, die continu zal worden aangevuld. In het geval van eboeken zal ik ook mijn notitie's opladen als pdf-file. Boeknotities zullen ook in een aantal gevallen als aparte post worden toegevoegd. Ook zullen er boekbesprekingen online worden geplaatst.