• by Ivan Janssens

  Dit boek van Joël Kotkin verscheen in april van 2020, in het midden van de Coronacrisis dus. Zelden was een boek zo actueel. Het schrikbarend scenario dat in het boek wordt geschetst, lijkt zich vlak voor onze ogen af te spelen, ook al is er in het boek geen sprake van een virus. Maar de aanval op de middenklasse (denk aan de sluitingen van winkels en horeca, de toenemende werkloosheid of het onmogelijk maken van elke vorm van sociaal leven) en de opkomst van de technocratie waar die boek voor waarschuwt, wordt maand na maand, week na week, meer en meer realiteit.

 • by Ivan Janssens

  Op het moment dat ik dit schrijf ziet het eruit dat Joe Biden dan toch - ondanks alle beschuldigingen van verkiezingsfraude - de volgende President van de Verenigde Staten wordt. De kansen van Donald Trump zijn nog niet verkeken maar ze worden toch kleiner met de dag. Dit had niet zo hoeven te zijn. Sterker nog, dit had nooit mogen gebeuren. Trump is immers de daadwerkelijke winnaar van de verkiezingen in 2020, en niet de demente bejaarde Joe Biden. Dit feit kan bovendien bewezen worden. De Democratische partij, de "deep state" en de media hebben Trump zijn overwinning ontnomen.

 • Hoewel het boek volgens de titel de andere kant van vaccins belicht, gaat het over veel meer dan dat, zoals wel zal blijken uit de notities. De relevatie van dit boek is met COVID19 onbeschrijflijk groot.

 • Maskers?
  by Ivan Janssens

  Een wonderlijk artikel van een mijnheer genaamd Anthony Fauci. Fauci beweert in het artikel dat de meerderheid van de doden ten tijde van de Spaanse griep het gevolg waren van een secundaire bacteriële infectie en dus niet van een virus.

  U leest het wel degelijk goed: de meerderheid van de doden. Niet een aanzienlijk deel. Nee, de meerderheid.

 • by Ivan Janssens

  Ook deze brief verdient een aparte post, gezien het boordevol interessante informatie zit en bovendien getuigt van een grote mate van eerlijkheid die we sinds de machtsovername van de "experts" met hun leugenachtige modellen en (bio)statistieken, en hun eindeloze belangenconflicten (hierover later meer) niet meer gezien hebben.

 • Griep
  by Ivan Janssens

  Dit belangrijk artikel van Thomas Cowan over covid-19 (of beter gezegd: Sars-COV-2, het virus dus en niet de "ziekte") verdient een aparte post. Cowan deed immers een onvoorstelbare ontdekking: niet alleen blijkt uit een onderzoek van de CDC dat het virus niet volledig en op fatsoenlijke manier werd geïsoleerd en gepurifieerd...

 • by Ivan Janssens

  Misschien heb je al gehoord dat de Rockefeller Foundation in 2010 een rapport publiceerde met daarin allerlei scenario's over mogelijke toekomstige internationale ontwikkelingen en de rol die technologie daarin zou gaan spelen. Wellicht heb je eveneens vernomen dat één scenario griezelige gelijkenissen vertoont met wat zich nu met COVID-19 voor onze ogen afspeelt.

 • De titel lijkt banaal (Ashton Kutcher?) maar als onderzoeksjournalist kent Whitney Webb haar weerga niet. Er is zelfs een link naar de Dutroux-affaire. Lees en huiver. There is something rotten in the state of Belgium.

 • by Ivan Janssens

  Putin heeft het weer gedaan! Voor de tweede keer werd een dissident vergiftigd door Putin, met hetzelfde vergif dan nog, dat heel dodelijk lijkt, maar waar niemand van sterft. Dit keer is het Alexei Navalny. Nooit van gehoord? Ik ook niet. En in Rusland zelf blijkbaar ook niet echt. Dus Putin probeert "dissidenten" die geen enkele bedreiging voor zijn macht vormen te vermoorden telkens met hetzelfde gif? Belachelijk verhaal? Jullie denken misschien van wel, maar de Westerse media behandelen het verhaal uiteraard met de grootste ernst. Alleen bewijs ontbreekt.

 • by Ivan Janssens

  Jeff Bradstreet was een dokter die gekant was tegen vaccinaties. Volgens zijn onderzoek was er een verband tussen vaccinaties en autisme. Zijn zoon zou autistisch zijn door een vaccin. Bradstreet pleegde volgens de politie zelfmoord, blijkbaar door zichzelf door de borst te schieten. Zijn lichaam alsook een wapen (het wapen waarmee hij zelfmoord pleegde?) werd gevonden in een rivier. Blijkbaar ging hij dus eerst varen voordat hij zelfmoord pleegde. Zijn dood dateert van 19 juni 2015.

 • by Ivan Janssens

  Interessante documentaire over 5G. Er wordt niet ingegaan op de rol die 5G zou gespeeld hebben bij de uitbraak van corona (daarvoor is de documentaire te oud), maar er is wel een fascinerende overeenkomst over hoe overheden staan tegenover vaccins tegen corona en nieuwe technologieën als 5G. In beide gevallen krijgen de bedrijven die instaan voor de "uitrol" van de overheden verregaande vormen van immuniteit als er negatieve gevolgen zijn voor de volksgezondheid of het milieu.

 • by Ivan Janssens

  Welkom op de nieuwspagina over 9/11. Hier vind je alle mogelijk informatie over de aanslagen van 11 september 2001.

  Aanbevolen bronnen/websites: