• Misschien heb je al gehoord dat de Rockefeller Foundation in 2010 een rapport publiceerde met daarin allerlei scenario's over mogelijke toekomstige internationale ontwikkelingen en de rol die technologie daarin zou gaan spelen. Wellicht heb je eveneens vernomen dat één scenario griezelige gelijkenissen vertoont met wat zich nu met COVID-19 voor onze ogen afspeelt.

 • De titel lijkt banaal (Ashton Kutcher?) maar als onderzoeksjournalist kent Whitney Webb haar weerga niet. Er is zelfs een link naar de Dutroux-affaire. Lees en huiver. There is something rotten in the state of Belgium.

 • Putin heeft het weer gedaan! Voor de tweede keer werd een dissident vergiftigd door Putin, met hetzelfde vergif dan nog, dat heel dodelijk lijkt, maar waar niemand van sterft. Dit keer is het Alexei Navalny. Nooit van gehoord? Ik ook niet. En in Rusland zelf blijkbaar ook niet echt. Dus Putin probeert "dissidenten" die geen enkele bedreiging voor zijn macht vormen te vermoorden telkens met hetzelfde gif? Belachelijk verhaal? Jullie denken misschien van wel, maar de Westerse media behandelen het verhaal uiteraard met de grootste ernst. Alleen bewijs ontbreekt.

 • Jeff Bradstreet was een dokter die gekant was tegen vaccinaties. Volgens zijn onderzoek was er een verband tussen vaccinaties en autisme. Zijn zoon zou autistisch zijn door een vaccin. Bradstreet pleegde volgens de politie zelfmoord, blijkbaar door zichzelf door de borst te schieten. Zijn lichaam alsook een wapen (het wapen waarmee hij zelfmoord pleegde?) werd gevonden in een rivier. Blijkbaar ging hij dus eerst varen voordat hij zelfmoord pleegde. Zijn dood dateert van 19 juni 2015.

 • Interessante documentaire over 5G. Er wordt niet ingegaan op de rol die 5G zou gespeeld hebben bij de uitbraak van corona (daarvoor is de documentaire te oud), maar er is wel een fascinerende overeenkomst over hoe overheden staan tegenover vaccins tegen corona en nieuwe technologieën als 5G. In beide gevallen krijgen de bedrijven die instaan voor de "uitrol" van de overheden verregaande vormen van immuniteit als er negatieve gevolgen zijn voor de volksgezondheid of het milieu.

 • Welkom op de nieuwspagina over 9/11. Hier vind je alle mogelijk informatie over de aanslagen van 11 september 2001.

  Aanbevolen bronnen/websites:

 • Artikel van ongeveer een jaar geleden over Nicole Junckermann, een totaal onbekende vertrouwelinge van Jeffrey Epstein, die zich infiltreerde in de Britse gezondheidsdienst.

 • Wordt het AstraZeneca, CureVax, Moderna of Johnson & Johnson. Of nog iemand anders? Aangetrokken door de belofte en realisatie van enorme winsten (20 tegen 1?) zijn intussen al talloze bedrijven bezig met het ontwikkelen van vaccins tegen COVID-19 (eigenlijk tegen Sars-cov2).

 • Knap werk alweer van Graeme MacQueen die 14 jaar geleden maar liefst 503 interviews doorploegde om vervolgens vast te stellen dat tientallen "first responders" (brandweermannen, politieagenten....) getuigden van explosies. Nu herhaalt hij dit werk samen met Ted Walter van AE911Truth. Hij toont aan dat tientallen reporters ter plaatse eveneens melding maakten van op zijn minst "secundary explosions". Het overzicht, inclusief beeldmateriaal, volgt hieronder.

 • Wat met de coronacrisis weer opvalt, is hoe de media zich volledig laten leiden door een select groepje van zelfverklaarde "experts", terwijl andere deskundigen die niet meegaan met het alarmistische paniekverhaal totaal worden genegeerd. Wie heeft er al gehoord van een Michael Levitt, of John Ioannidis, of Stefan Lanka, of Wolfgang Wodarg, of Karl Friston of Karol Sikora of Hendrick Streeck of Knutt Wittkowski? Nochtans ook virologen of epidemiologen of artsen. Wodarg was zelfs parlementslid voor de SPD. 

 • Econoom Richard Werner beweert in deze video dat de ECB van plan is om de bankensector volledig over te nemen om zo de enige speler te worden. Dit terwijl de geschiedenis heeft uitgewezen dat economische groei en stabiliteit sterk afhangt van een gedecentraliseerd bankensysteem met vele kleinere banken. Werner waarschuwt dat deze evolutie zal leiden tot een toegenomen controle op ons economisch doen en laten (cashloze maatschappij, centraal aangestuurde kredietverlening enz....).

 • 1. Peter Salama

  Peter Salama stond aan het hoofd van het Universal Health Coverage (UHC) van de WHO toen hij (vermoedelijk) overleed aan een hartaanval op 23 januari 2020 op 51-jarige leeftijd. Hij was sinds 2016 bij de WHO toen als directeur van de dienst verantwoordelijk voor gezondheidscrisissen zoals pandemies. Zijn vorige job was bij Unicef. Als hoofd van die dienst leverde hij een grote bijdrage aan het onder controle houden van de Ebola-uitbraak in Afrika.