• by Ivan Janssens

  Omdat Twitter niet toelaat dat ik het volgende artikel post, doe ik het maar hier. Een gedetailleerde (en wellicht zeer overtuigende - vandaar de censuur) weerlegging van de "germ theory of disease".

 • by Ivan Janssens

  Midden jaren zestig sloeg de opkomende consumentenactivist Ralph Nader alarm over het feit dat de automobielmakers volgens hem bewust auto's van mindere kwaliteit en lagere veiligheid produceerden. Op die manier werden consumenten, zonder dat ze het vermoeden, ertoe gedwongen op sneller een nieuwe auto te kopen. De econoom George Akerlof maakte hiervan gebruik om zijn theorie van "markets for lemons" op te zetten waarbij verkopers altijd beter geïnformeerd zijn over het product dat ze aan de man brengen dat de kopers.

 • by Ivan Janssens

  Douglas Kruger legt op heel duidelijke wijze uit waarom de "great reset" niet deugd. De great reset is ondemocratisch, anti-vrije markt en onmenselijk. Het betekent het einde van onze vrijheden.

 • by Ivan Janssens

  Heel veel mensen lijken te denken dat covid een geheim complot is van enkele steenrijke mensen om de wereld te hermaken ("the great reset"). Dergelijke mensen worden nu vaak "wappies" genoemd: de nieuwste term gereseveerd voor iedereen die iets te kritisch is om het "officiële" covidverhaal. Nu maken de wappies inderdaad een heel grote fout. Niet dat er geen complot is, dat complot is er wel degelijk. De fout die ze maken, is dat ze denken dat het complot volkomen geheim is.

 • by Ivan Janssens

  Henry Bauer is één van de belangrijkste critici van de manier waarop "tegenwoordig" wetenschap wordt beoefend. Hij komt tot de onthutsende vaststelling dat de wetenschap meer en meer losgekoppeld is geworden van de realiteit, wat in het licht van de ervaringen met "covid19-wetenschap" een ronduit angstwekkend vaststelling is.

 • by Ivan Janssens

  Deze editie is een vervolg op de vorige die handelde over het (verdachte) overlijden van Jeff Bradstreet, een dokter die gebruik maakte van alternatieve vormen van geneeskunde en tevens groot tegenstander van vaccins. De lijst van verdachte overlijdens van holistische beoefenaars van de geneeskunde is in feite opmerkelijk lang. Bradstreet maar het topje van de gigantische ijsberg. Er is zelfs een website die een lijst bij houdt. De lijst begint in 2015 en loopt intussen tot 2020 en telt inmiddels al 104 namen. Hier gaan we:

 • by Ivan Janssens

  1) Jon Rappoport rapporteert over het fantastische werk van Christine Massey:

  You can view the work of Christine Massey at her site, fluoridefreepeel.ca (also, twitter: [1]). She deserves the thanks of every thinking person.

 • by Ivan Janssens

  Onder alle propaganda rond vaccins door is het van levensbelang om stil te staan bij de link tussen vaccins en autoimmuunziektes. De opkomst van autoimmuunziektjes is het grote verhaal sinds de Tweede Wereldoorlog. Hier is pas echt sprake van een pandemie; een pandemie die al zeventig jaar aan de gang is, en die van grotere omvang is dan de obesitas-, diabetis- of kankerepidemie.

  Een pandemie waar organisaties zoals de WHO nagenoeg geen aandacht aan besteed. We zullen zodra zien waarom.

 • by Ivan Janssens

  Een alternatieve kijk op de coronacrisis, maar dan aan de hand van foto's.

 • by Ivan Janssens

  John Brennan, de liegende ex-CIA directeur, kondigde het enkele dagen geleden aan. Er komt een "oorlog" tegen iedereen met een mening die niet past binnen het heersende "links-liberale" eenheidsdenken. Dit betreft ook libertariërs. Glenn Greenwald denkt er het zijne van:

  The New Domestic War on Terror is Coming 

 • by Ivan Janssens

  Nu de oorlog van Big Tech op onze privacy en op de vrijheid van meningsuiting volop woedt, moeten we meer dan ooit op zoek naar alternatieven. Alternatieven voor: Facebook, Messenger, Twitter, Instagram, Whatsup en niet in het minst Google.

 • by Ivan Janssens