Verdachte overlijdens, deel 20: Jeff Bradstreet

vr, 04/09/2020 - 21:01
0 comments

Jeff Bradstreet was een dokter die gekant was tegen vaccinaties. Volgens zijn onderzoek was er een verband tussen vaccinaties en autisme. Zijn zoon zou autistisch zijn door een vaccin. Bradstreet pleegde volgens de politie zelfmoord, blijkbaar door zichzelf door de borst te schieten. Zijn lichaam alsook een wapen (het wapen waarmee hij zelfmoord pleegde?) werd gevonden in een rivier. Blijkbaar ging hij dus eerst varen voordat hij zelfmoord pleegde. Zijn dood dateert van 19 juni 2015.

Zijn familie gelooft dat verhaal blijkbaar niet en heeft geld opgehaald om de dood verder te onderzoeken. Gedurende dezelfde periode kwamen blijkbaar nog andere "alternatieve" geneeskundigen om te leven: Teresa Siefers werd vermoord en Bruce Hedendal stierf op 67-jarige leeftijd naar verluid op natuurlijke wijze.

Enkele dagen voordat zijn lichaam gevonden werd,  was zijn kantoor nog voorwerp van een onderzoek door agenten van de FDA.

De familie van Bradstreet beweert intussen bewijzen te hebben dat hij werd vermoord. Een nieuw onderzoek is blijkbaar nooit gevoerd geweest.