De Green New Deal: het milieu is de klos.

Sinds begin dit jaar heeft de klimaathysterie nog een aantal tandjes bijgestoken (misschien kunnen we beter zeggen: een heel gebit). In België zijn er al weken betogingen van klimaatspijbelaars aangevoerd door de onverschrokken Anuna De Wever (zal aan de familienaam liggen vermoed ik). Ook in andere landen hebben ze dergelijke klimaatmeisjes (want eigenaardig genoeg zijn het inderdaad allemaal meisjes - van genderdiscriminatie gesproken). En in Amerika zien ze het natuurlijk weer allemaal veel grootser.

ma, 04/03/2019 - 14:38
0 comments

Hadden de nazi's de economische crisis van de jaren dertig opgelost?

Deze post sluit aan bij een eerdere post over Jean-Pierre Van Rossem (naar aanleiding van diens overlijden) waarbij hij beweert dat de Duitsers, en dan met name economieminister Hjalmar Schacht, de grote depressie al midden in de jaren dertig had opgelost, terwijl andere landen moesten wachten op de tweede wereldoorlog. Deze bewering klopt volgens mij niet, of moet op zijn minst toch grondig worden genuanceerd, en dat ga ik in deze post verder proberen uit te werken.

zo, 10/03/2019 - 18:35
0 comments

Hancock, Larry

Creating Chaos: Covert Political Warfare, from Truman to Putin
Someone Would Have Talked: The Assassination of President John F. Kennedy and the Conspiracy to Mislead History

Operatie Gladio

Deze video levert hard bewijs dat Operatie Gladio, de NAVO geheime stay behind netwerken, actief in alle Europese landen, aan de basis lag van talloze "false flag"-operaties.
 

zo, 17/03/2019 - 21:27
0 comments

9/11: feiten

  1. Bin Laden wordt binnen enkele uren na de aanvallen aangeduid als verantwoordelijke. Eén van de promotoren is Paul Bremer die zich toevallig in de studios van NBC bevindt (ook al weet minstens een van de presentatoren niet echt wie Bremer is) om Osama te beschuldigen als "prime suspect". Bremer later hoofd wordt van de Coalition Provision Authority in Irak. (Een andere was John Edwards).