Conflict Van Dis - Oltmans

Ze beginnen er nog op een vriendelijke manier aan, maar langzaamaan krijgt Oltmans het op zijn heupen van de interviewstijl van Van Dis. Nu moet er ook aan toegevoegd worden dat Oltmans zich zeer snel opwind. Deze video blijft hoe dan ook een klassieker.

vr, 02/11/2018 - 18:52
0 comments

Blauwe golf, of toch een Rode?

Op 6 november 2018 zijn er in de Verenigde Staten verkiezingen voor het Congres en de Senaat. Over het algemeen wordt er een "blue wave" verwacht waarbij de Democraten de meerderheid zouden behalen in Congres en misschien ook de Senaat. De hoop is dat ze van Trump een "lame duck"- president kunnen maken of hem toch ten minste kunnen neutraliseren. Of deze verwachting uitkomt is echter de vraag. Enkele dwarsdenkers hebben een andere mening.

ma, 05/11/2018 - 12:04
0 comments

Documentaire Oklahoma City Bombing

Een must see voor complotdenkers maar ook voor mensen met een open geest. Een documentaire over de Oklahoma City Bombing, een aanslag die werd toegeschreven aan Timothy McVeigh (die daarvoor werd geëxecuteerd) en Terry Nichols (waarvan de executie door de rechtbank tot twee keer toe werd geweigerd!). De documentaire echter stelt geen komplottheorieën voor maar houdt zich aan de feiten, die hoe dan ook doen vermoeden dat we worden voorgelogen. In de documentaire is er zelfs een getuigenis over folterpraktijken en moord door de FBI.

ma, 05/11/2018 - 14:55
0 comments

Over mij

Bio:

Mijn naam is Ivan Janssens. Ik ben geboren in Herentals maar woon mijn hele leven al in Westerlo, eerst in de deelgemeente Oevel, en sinds 2003 in Tongerlo. Ik ben economist van opleiding (licentiaat toegepaste economische wetenschappen), maar heb ook een sterke interesse in (internationale) politiek, wetenschappen, gezonde voeding, fitness en complottheorieën (officiële zoals deze van de 9/11 Commissie en alternatieve). Over deze onderwerpen zal je dan ook veel terug kunnen vinden op deze website.