Vaccinatiedoden zijn geen verkeersdoden...dus dat is allemaal niet zo erg.

Ingediend door Ivan Janssens op za, 19/06/2021 - 22:47

De partij Vooruit maakt zich bijzonder druk over de 200 doden die jaarlijks in het verkeer vallen meestal als gevolg van overdreven snelheid. Ze noemen overdreven snelheid zelfs een "superkiller" of iets dergelijks. Vooruit is dan ook zeer te vinden voor de nultolerantie rond flitspalen: één km te snel = boete. Volgens Vooruit ben je dan immers een wegpiraat.

Maar is 200 doden werkelijk zoveel? Hoeveel autoritten zouden er jaarlijks plaatsvinden? Dat moeten er minstens honderden miljoenen zijn. Laten we honderd miljoen nemen, een grove onderschatting dus.  Tweehonderd doden op 100 miljoen is 0,0002%. Dus 2 doden op 1 miljoen autoritten! Maar het dus wellicht eerder 2 doden op 10 miljoen.

Beeld u nu eens in wat de reactie van politici, "experten", en media zou zijn indien het niet om slachtoffers van autoverkeer maar om doden van vaccins zou gaan. Enfin, niemand hoeft zich dit in te beelden. We zien het dagelijks terugkomen: een handvol doden op zoveel miljoenen "jabs", pffft, dat is toch gewoon niks! In dit geval  niks geen nultolerantie. Integendeel, de vaccinatiemanie gaat gewoon verder en wordt nog uitgebreid: binnenkort zijn kinderen tot jonger dan 5 jaar aan de beurt....

Experten houden voortdurend hun hart vast, maar niet voor de kwalijke gevolgen van vaccins voor kinderen. De waanzin voorbij.