Boeknotities: The Coming of Neo-Feudalism: A Warning to the Global Middle Class door Joel Kotkin

Dit boek van Joël Kotkin verscheen in april van 2020, in het midden van de Coronacrisis dus. Zelden was een boek zo actueel. Het schrikbarend scenario dat in het boek wordt geschetst, lijkt zich vlak voor onze ogen af te spelen, ook al is er in het boek geen sprake van een virus. Maar de aanval op de middenklasse (denk aan de sluitingen van winkels en horeca, de toenemende werkloosheid of het onmogelijk maken van elke vorm van sociaal leven) en de opkomst van de technocratie waar die boek voor waarschuwt, wordt maand na maand, week na week, meer en meer realiteit.

za, 28/11/2020 - 23:01
0 comments

Boeknotities: Black 9/11: Money, Motive and Technology door Mark Gaffney

Een nieuwe aflevering van Boeknotities. Dit keer nog eens een complotboek over 9/11 (geen schrik, ik heb er nog massa's liggen). Mark Gaffney concentreert zich in dit boek op de financiële kant van 9/11, een aspect dat op een misdadige manier onderbelicht werd door de 9/11 Commissie.

za, 28/11/2020 - 20:54
0 comments

Trump won hoe dan ook: zelfs zonder fraude werden de verkiezingen vervalst en gemanipuleerd op ongeziene schaal

Op het moment dat ik dit schrijf ziet het eruit dat Joe Biden dan toch - ondanks alle beschuldigingen van verkiezingsfraude - de volgende President van de Verenigde Staten wordt. De kansen van Donald Trump zijn nog niet verkeken maar ze worden toch kleiner met de dag. Dit had niet zo hoeven te zijn. Sterker nog, dit had nooit mogen gebeuren. Trump is immers de daadwerkelijke winnaar van de verkiezingen in 2020, en niet de demente bejaarde Joe Biden. Dit feit kan bovendien bewezen worden. De Democratische partij, de "deep state" en de media hebben Trump zijn overwinning ontnomen.

wo, 25/11/2020 - 09:14
0 comments
Maskers?

Fauci: meerderheid doden Spaanse griep niet gestorven door besmetting met een virus

Een wonderlijk artikel van een mijnheer genaamd Anthony Fauci. Fauci beweert in het artikel dat de meerderheid van de doden ten tijde van de Spaanse griep het gevolg waren van een secundaire bacteriële infectie en dus niet van een virus.

U leest het wel degelijk goed: de meerderheid van de doden. Niet een aanzienlijk deel. Nee, de meerderheid.

di, 20/10/2020 - 22:06
0 comments