Over mij

Bio:

Mijn naam is Ivan Janssens. Ik ben geboren in Herentals maar woon mijn hele leven al in Westerlo, eerst in de deelgemeente Oevel, en sinds 2003 in Tongerlo. Ik ben economist van opleiding (licentiaat toegepaste economische wetenschappen), maar heb ook een sterke interesse in (internationale) politiek, wetenschappen, gezonde voeding, fitness en complottheorieën (officiële zoals deze van de 9/11 Commissie en alternatieve). Over deze onderwerpen zal je dan ook veel terug kunnen vinden op deze website.

Aan het werk
Aan het werk.

Lange tijd ben ik werkzaam geweest als adviseur bij de studiedienst van Open Vld. Politiek ben ik dan ook een overtuigd liberaal, al ben ik de laatste jaren meer in de richting geschoven van het libertarisme en het anarcho-kapitalisme. Vandaar ook het motto van deze site Make Anarchism Great Again. Tevens ben ik ook zaakvoerder van de firma Be Sited!, actief op vlak van webdesign en internetservices.

Mijn hobby's zijn lezen, fitness, bowling en webdesign. De naam van de website The Flemish Beerdrinker is een grapje. Hij werd bedacht door Edward Hugh, een Spaans econoom die ondertussen is overleden.

Projecten:

A. Be Sited! Zaakvoerder Be Sited! Sinds 2001. Actief op vlak van webdesign en internetservices

Be Sited!
Be Sited!: internetdiensten, hardware, support

B. Westerlo.info

Westerlo.info
Social site over Westerlo

C. Jasmo


Sociale Media:

Facebook
Twitter

Foto's:

CameracameraKoffieDorpsfeest

Beurs