COVID-19: dan toch?

Dit - zeer lang - artikel over COVID-19 verdient een aparte post. Al weken zijn er (in mijn ogen geloofwaardige) aanwijzingen dat dit virus geen natuurlijk virus is, maar ontwikkeld werd in een labo in Wuhan (als gevolg van zogenaamd "Gain-of-function"-onderzoek). Uiteraard worden zij die dat beweren nog altijd weggezet als "komplotgekkies" - het wapen dat de autoriteiten met medewerking van de media met veel genoegen inzetten om te verhinderen dat de waarheid boven water komt.

zo, 26/04/2020 - 11:19
0 comments

Nieuws inzake 9/11

Deze pagina bevat updates, nieuws, en opinie met betrekking tot de gebeurtenis op 11 september 2001. Naar mijn oordeel is die "terreuraanslag" nooit volledig opgehelderd, nog in het minst door de 9/11 Commissie, die in haar rapport niet eens melding maakt van WTC 7. Desalniettemin zal dit een neutrale pagina zijn, en zullen ook verdedigers van de officiële versie hier in aan bod komen. Mijn eigen visie zal in andere artikels aan bod komen. Onderaan staan links naar die pagina's.

do, 16/04/2020 - 21:01
0 comments

Verdachte overlijdens (deel 18): Roberto Calvi (God's Banker), Paus Johannes Paulus I

Voor deze editie vertoeven we in het Vaticaan. We nemen twee (niet zo) katholieke overlijdens onder de lopep: Roberto Calvi, ook bekend als the Pope's Banker; en Paus Johannes Paulus I. Deze twee overlijdens zijn overigens met mekaar gerelateerd. 

1) Roberto Calvi

zo, 05/04/2020 - 16:53
0 comments

Nieuws over COVID-19

Deze permanente post zal nieuws, studies en opiniestukken verzamelen over het COVID-19-virus en de reactie daarop. Bedoeling is om vooral bronnen aan te halen die door de mainstream worden genegeerd of gemarginaliseerd (alles met andere woorden dat niet overeenstemt met het officieel verhaal). Deze pagina zal regelmatig vernieuwd worden.

Aanbevolen bronnen:

- Carine Knapen
- The Infectious Myth
- Bewuste Burgers

vr, 03/04/2020 - 14:07
0 comments